Skip to Content

ALVORLIG SYGDOM LAMMER WHORES & THIEVES


ALVORLIG SYGDOM LAMMER WHORES & THIEVES
– Whores & Thieves aflyser alle planlagte aktiviteter i 2015 og starten af 2016

Siden udgivelsen af deres andet album ”Silent Town”, har Whores & Thieves arbejdet på at komme på landevejen for at spille på scenerne rundt om i landet. Desværre har alvorlig sygdom i bandet sat planerne i bero, og bandet har været nødt til at skrinlægge alle planlagte aktiviteter i 2015 og starten af 2016.

Whores & Thieves udtaler:
”Det sidste halve år har på mange måder været turbulent i Whores & Thieves.

Vi har været nødt til at aflyse jobs, skubbe pladeudgivelsen og skyde produktionen af videoen til ”Spain”.

Vi må desværre meddele, at grundet sygdom i bandet igennem længere tid, har vi set os nødsaget til at aflyse alle planlagte aktiviteter og spille jobs i 2015 og starten af 2016.

Forløbet begynder efter et par dage med en almindelig influenza-lignende sygdom, hvor et af bandmedlemmerne bliver ramt af et krampeanfald, der er udløst i hjernen. Bandmedlemmet bliver kørt til hospitalet, men det lykkes ikke at få vedkommende tilbage til fuld bevidsthed. Efter nogle dage vælger lægerne at lægge bandmedlemmet i et kunstigt koma. Lægerne har ikke en endegyldig forklaring på, hvor krampeanfaldet stammer fra, men på det pågældende tidspunkt er situationen kritisk.

Bandmedlemmet ligger i koma i tre uger, inden det lykkes at få ham bragt tilbage til bevidsthed. Læger og sygeplejersker har håndteret situationen ekstremt professionelt og skal have ros for, at hele forløbet er endt positivt. Bandmedlemmet har det godt og vil ikke lide af forløbet i fremtiden. Dvs. at det er muligt at fortsætte som musiker.

Det har været en svær tid for alle i og omkring Whores & Thieves, men tingene ser lysere ud nu, end nogen turde drømme om, da det var mest usikkert. Hvis alt går efter planen, vil bandet genoptage arbejdet med den nye plade ‘Silent Town’ og spille de første koncerter i foråret 2016.” Town” og vi ville have elsket, at tage land og rige rundt for at præsentere den i levende live. Det sidste halve år har dog givet os alle lidt stof til eftertanke, og der er nu brug for lidt tid til at komme på benene igen.

Vi satser stærkt på at være tilbage på banen igen i foråret/sommeren 2016.”
Citat Whores & Thieves