Skip to Content

HOLLAND, TYSKLAND OG DANMARK FÅR BESØG AF MOUNT RUSHMORE SAFARI


HOLLAND, TYSKLAND OG DANMARK FÅR BESØG AF MOUNT RUSHMORE SAFARI

Om ikke så længe udgiver Mount Rushmore Safari albummet ”Songs For Ones Who Break” på Trechoma Records, og i den forbindelse tager bandet på en turne, der bringer dem fra Danmark og ud over landegrænsen, rundt i Holland og Tyskland for at vende tilbage til Danmark og afslutte efterårets koncerter.

Siden det første Tysklandseventyr begyndte for år tilbage med debutalbummet ”Elba” og specielt singlen ’John Wayne’ derfra , er de tre københavnere fortsat med at vende tilbage til den tyske autobahn. Dette gør sig ligeledes gældende i 2015, hvor bandet spiller en række klub-shows i både Tyskland og Holland, hvor medierne så småt nu også er ved at finde interesse for bandets smittende hang til melodisk indierock, og energiske koncerter.

Allerede i bandets første leveår blev de sendt til Tyskland af musikerforbundet ORA, hvor de varmede op for Kellermensch til Bremens årlige Viertelfest foran flere tusinde feststemte tyskere.

Meget godt er hændt for Mount Rushmore Safari siden opvarmningstjansen for Kellermensch i Tyskland. Singlen ”John Wayne” fra debutalbummet ”Elba” er blevet spillet på mere end 50 tyske radiostationer, videoen er set mere end 50.000 gange på Youtube og bandet har spillet flere koncerter, blandt andet på Bang Bang Club i Berlin, Stadtfest i Oldenburg og Ponyhof i Frankfurt.
 
Al denne virak har skaffet trioen gode kontakter i vort naboland, og med stærke samarbejdspartnere i både Holland, Tyskland og Danmark, forventer bandet at koncerterne bliver godt besøgt og håber at det kommende album ”Songs For Ones Who Break” bliver godt modtaget.

Bandets nye album udgivelse “Songs For Ones Who Break” udkommer d. 23. oktober, og efterårets turne ser sådan ud:

24.09 – Christianias Børneteater, København (DK)
03.10 – Pavillonen, Grenå (DK)
11.11 – MuK, Gießen (D)
12.11 – TBA (D)
13.11 – Sauna Club, Wolfsburg (D)
14.11 – ACU, Utrecht (NL)
15.11 – Ponyhof, Frankfurt (D)
18.11 – Loppen, Christiania, København (DK)
19.11 – Walthers, Skanderborg (DK)
20.11 – Backstage, Aarhus (DK)
21.11 – Konfus, Esbjerg (DK)

”Songs For Ones Who Break” Gatefold vinylen kan allerede bestilles nu hos Trechoma Records i shoppen
Besøg Mount Rushmore Safari her