Skip to Content

LITTLE JOHNNY WALKER TAGER PÅ TURNÉ

LITTLE JOHNNY WALKER TAGER PÅ TURNÉ
– Beskidt rockduo fra Esbjerg med rost debutalbum i bagagen tager endelig på turné i Danmark.

”Jo, det er som nævnt såre simpelt, men ved I hvad det også er? Det er ét af de bedste regulære rock’n’roll albums, jeg har hørt i meget lang tid. Det er musik, der vil få enhver hipster eller P3 DJ til at flygte skrigende hjem mod deres Radiohead samlinger, før du kan nå at sige "skægtrimmer", og dét – mine damer og herrer – skal i den grad opfattes som et adelsmærke.” – Steffen Jungersen (5/6 stjerner)

Sådan slutter tidligere BT-rockanmelder sin anmeldelse af Little Johnny Walkers debutalbum ”The First Album”, og melder sig ind koret af danske rocksider – og anmeldere, der kan lide den uforfalskede og ægte rock, som duoen leverer på deres debutalbum.

”The First Album” som udkom i februar i år, er indspillet som den lyder; live i studiet. Guitar, sang og trommer i 1 take. Uden sminke og overdubs lyder Little Johnny Walker på plade som de gør, når de slår sangene an på scenerne rundt om i landet. Og det gør de allerede fra juni måned.

”Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang med touren. I øvelokalet føler vi virkelig, at vi træder ind i vores eget lille eksplosions-rock-univers, og det er præcis det univers vi ser frem til at dele med folk på deres hjemmebaner rundt i landet. Det at komme ud og spille live, har været målet fra starten, så det kan ikke beskrives hvor fedt det er, nu endelig at skulle hoppe i LJW-raketten og suse afsted.” fortæller Martin Majgaard fra Little Johnny Walker.

Bandet har brugt vinteren på at spille lejlighedskoncerter, og nu er der en turné klar, som bringer dem rundt i det meste af landet.

Little Johnny Walker turnédatoer:
5/6 – Konfus – Esbjerg
6.-8/8 – TBA
14/8 – Backstage – Aarhus
22/8 – GreyDeep – Esbjerg
11/9 – Karens Minde Kulturhus – København
18/9 – Posten- Odense
9/10 – Tante Olga – Randers
24/10 – Industrien – Esbjerg
31/10 – Kælderen – Odder

BESØG LITTLE JOHNNY WALKER HER