Skip to Content

MOUNT RUSHMORE SAFARI UDGIVER NY SINGLE OG VIDEO

MOUNT RUSHMORE SAFARI UDGIVER NY SINGLE OG VIDEO

’River Of Light’ er første singleudspil fra det kommende album. Singlen er et perfekt sammensurium af vellyd, hvor Mount Rushmore Safari blander deres egen lyd med afstikkere til The Clash og The Cure. Den insisterende bas og den markante single-guitar der spiller et iørefaldende hook op til det medrivende omkvæd bør sætte pulsen op hos enhver, der lytter med.

Singlen er indspillet delvist i Feedback Studiet i Aarhus, og i bandets producerteam Mads Tønder (The Broken Beats, m.fl) og Søren Zahles (Peter Sommer, Motor, m.fl) eget studie i Viby. Midtvejs i processen var de dog nødt til at stoppe indspilningerne fordi de regnede så voldsomt at lyden fra tagpladerne gik i mikrofonerne på trommerne. Band og producerteam måtte indse, at det var tid til en timelang pause fra festlighederne, alt imens omkvædet drønede derudaf fra pulten med linjerne "The rain keeps falling, rain keeps falling, the rain falls hard in your eyes".

BANDET OM SANGEN – ’RIVER OF LIGHT’
Sangskriver og teksteforfatter Andreas Sorgenfrei fortæller om ”River Of Light”
”Singlen handler om at forelske sig i en person, som er midt i sit livs krise. – Jeg må have et redder-gen gemt i mig et sted, for ofte har jeg oplevet at forelsket mig i kvinder, som er nede og skrabe bunden, som beskrevet her i sangen. Måske i kraft af mit arbejde med skæve eksistenser i København, har jeg lært at se skønheden i den forurettedes øjne. Jeg vil gerne tættere på, finde ud af hvad der gemmer sig derinde.”

Videoen er produceret af Yasser Yassin fra produktionsselkabet ØjeKast. Yasser har arbejdet sammen med Mount Rushmore Safari på Bunker-Sessions videoen af den akustiske version af sangen ”Minute We Decide”, som også er med på det kommende album, som udkommer på Trechoma Records senere på året!