Skip to Content

PAPER TIGERS TAGER PÅ LANG DANMARKS TURNÈ

PAPER TIGERS TAGER PÅ OMFATTENDE DANMARKS-TURNÉ
– En 13 datoers Danmarks-turné venter på at blive skudt i gang!

I november sidste år udgav Paper Tigers deres debutalbum ”Head Over Heels”, som blev godt modtaget af både radiostationer, TV, anmeldere og publikum. Alt hvad der har manglet fra danske Paper Tigers siden udgivelsen af deres debutalbum, er en turne, og nu tager bandet på en 13 datoers Danmarks-turné, der bringer dem rundt i hele landet.

Paper Tigers er nu ved at pakke deres tour-bus og på vej ud på scenerne Danmark over, og bandet glæder sig til at slå første tone an:

Endelig er vi klar til at høste frugten af flere års arbejde. Vi har og vil altid være et liveband med stort L. Men i kontrast til tidligere turneer, skal vi ikke længere ud og overbevise koncertgængeren om, at vi er noget værd. Vi skal ud og leve op til alle de gode anmeldelser albummet har fået, alt det momentum den har medført, og alle de forventninger den har skabt. Vi skal ud og vise hvad vi er værd. Og det er vi sikre på, at vi er i stand til. ’ udtaler Max Hoffmeyer (keys) fra Paper Tigers, og fortsætter:
Vi glæder os vildt meget til nye eventyr i de dele af landet, vi hidtil ikke har haft mulighed for at besøge, men også til gensyn med de byer og spillesteder, hvor vi før har haft et "blast". ’

Albummet har haft 2 singler i rotation på DR – Titelsangen ”Head Over Heels” og albumstarteren ”Turn You On”. Rockradioen MyRock tøvede ikke med at smide ”Head Over Heels” i B-rotation og TV2 Lorry inviterede bandet indenfor til et interview og en akustisk optræden i programmet Lounge. Anmelderne har rost albummet og bandet med vendinger som: ’et velsmurt rockorkester’,  ’forfriskende’ ,’ yderst stærk plade’, ’fængende sound’, ’overbevisende debut’  og flere superlativer.

En af efterårets koncerter i 2014 var på Newbees festivalen i Aarhus, hvor GAFFA var på pletten og honorerede koncerten med 5 stjerner og ordene: ”Anglofile rock’n’rollere giver dansk rock et længe ventet spark i røven”.

Nu kan man fange Paper Tigers landet over, og selv opleve et fantastisk band i deres rette element. Man kan selv vurdere, om Paper Tigers giver dansk rock et spark i røven, når Paper Tigers gæster 13 spillesteder i løbet af foråret.

TURNEDATOER:
06/02 – Culthus, Nykøbing Falster
18/02 – Fatter Eskil, Aarhus
19/02 – Det Bruunske Pakhus, Fredericia
20/02 – Kansas City, Odense
21/02 – TBA, Svendborg
27/02 – Mantziusgården, Birkerød
28/02 – Viften, Rødovre
20/03 – Paletten, Viborg
26/03 – TBA, Kolding  
27/03 – Konfus, Esbjerg
01/04 – Loppen, København
09/04 – Café Ciffy, Hjørring
10/04 – TBA, Frederikshavn

Turneen er arrangeret af Paper Tigers’ bookingbureau – Rocket Management & Booking