Skip to Content

TRECHOMA RECORDS ØNSKER GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Glædelig Jul og godt nytår fra Trechoma Records

Det føles egentlig ikke som ret meget, men 2014 har været et af de mest begivenhedsrige år i Trechoma Records’ historie. Vi har udgivet nogle markante plader og vi har indgået nogle spændende aftaler med nogle fremadstormende bands, som udgiver nyt materiale i det nye år.

Året startede med et brag, da Christian Bonde udgav sit solo debutalbum ”Feeding Wolves” hos os. Et meget personligt album, der med sine mørke og melodisk-melankolske kompositioner sneg sig ind under huden på mange. Anmelderne kunne lide Christian Bondes musik og radioens P4 smed nummeret ”Echo” i rotation. Med kun én koncert, hvor Christian Bonde samlede dele af sit musikernetværk, beviste han hvor bevægelig god musik kan være.
BESØG CHRISTIAN BONDE HER

Sommeren skulle byde på et møde med 4 gutter, der manglede en samarbejdspartner. Et hyggeligt og meget afslappet sommermøde på en café ved vandet i København endte med, at Paper Tigers og Trechoma skrev kontrakt med hinanden. Paper Tigers havde indspilningerne klar til albummet ”Head Over Heels”, et stærkt album som vi kunne lide allerede ved første gennemlytning. Albummet gav Paper Tigers et travlt efterår med to singler i rotation på P4, interview i Debut på P6 Beat, ”Ugens Kanon” i Karrierekanonen, rotation på MyRock-radio, TV-optrædener på b.la. TV2 Lorry og et væld af gode anmeldelser for både albummet og deres koncerter. Singlen ”Head Over Heels” er nomineret til ”Årets 50 største” på MyRock-radio. I foråret 2015 har Paper Tigers en turne klar, som deres nye booking-bureau Rocket har arrangeret. Vi glæder os til at følge Paper Tigers rundt på landevejene.
BESØG PAPER TIGERS HER

I maj måned udgav vi  singlen ”I am the Cat” med mørkemændene i Whores & Thieves. Det stærkt rockende nummer kom i rotation på MyRock-radio og den tyske kanal Radio Gehacktes. ”I am the Cat” var et fantastisk singleudspil fra et kommende album, der skulle have været ude på nuværende tidpunkt, men som er blevet udsat. I skrivende stund kan jeg dog afsløre, at det lysner for udgivelsen, og at de absolut sidste hænder er ved at blive lagt på lay-out, mix og musikvideoer. Det bliver en voldsomt spændende udgivelse fra et Whores & Thieves, som har udviklet deres lyd i mange spændende og dunkle retninger siden debuten ”Anti Echo Chamber”. Singlen ”I am the Cat” er også nomineret til ”Årets 50 største” på MyRock-radio.
BESØG WHORES & THIEVES HER

Der er endelig nyt på vej fra Ninna Andreasen, som har brugt året på at indspille opfølgeren til  debuten ”Barske Banaliteter”. Debuten skabte en masse røre i andedammen med singlen ”Rockersangen”; En release-fest i med politiet i højeste alarmberedskab, interview i 12-nyhederne på DR P4 og en masse avis-interviews satte dagsordenen for udgivelsen. Det blev heldigvis også til en masse koncerter og gode anmeldelser. 2014 gav Ninna Andreasen tiden til at skrive det kommende dobbeltalbum ”Sminkede Lig”, der udkommer i foråret 2015. Ninna Andreasen udgiver et dobbeltalbum med en studieplade og en live-plade, som er indspillet med et levende publikum.  Glæd jer til 19 nye numre fra Ninna Andreasens skarpe pen og gode sange.
BESØG NINNA ANDREASEN HER

Vores lille familie er blevet endnu større. Og vi har budt velkommen til Little Johnny Walker, der med deres duo-rock har lavet et vaskeægte, møgbeskidt rockalbum, der udkommer den 2. Februar 2015. ”The First Album” er rock i sin fineste form, indspillet på den mest skramlede måde i de bedste omgivelser.  ”The First Album” er bandets debutudspil som har nogle helt fremme-i-skoene-rocksange og nogle mere tilbagelænede. Alle sange er indspillet live i CB Studios og lyden er ramt lige i øjet.
BESØG LITTLE JOHNNY WALKER HER

Mount Rushmore Safari er vi glade for at kunne byde velkommen på selskabet. Bandet behøver ikke nærmere introduktion, men jeg ridser lige op. En sen aften bliver jeg kontaktet af bandets primus motor, Andreas Sorgenfrei, på Facebook. En løs chat om bandets kommende album ”Songs For ones who break” og at de mangler et nyt selskab, bliver til bliver hurtigt til et samarbejde. Alle 12 sange er små indiepoprockede perler, som alle har imponeret os her på kontoret, og som er en helt naturlig udvikling fra deres debutalbum ”Elba”. ”Elba” udkom i 2013. Mount Rushmore Safaris single ”John Wayne” fra ”Elba” er blevet spillet på over 50 tyske radiostationer og videoen er blevet set af over 50.000 mennesker på Youtube. I januar 2015 udgiver vi den første single ”River Of Light” som er forløberen til albummet ”Songs For Ones Who Break” der udkommer senere i 2015. I foråret skal bandet på en lang turne i Tyskland, men mere om det på et senere tidspunkt.
BESØG MOUNT RUSHMORE SAFARI HER

Desværre måtte vi sige farvel til Surfact, som vi kun nåede at udgive et album med. Den akustiske ”Unamplified” skulle have været startskuddet til næste kapitel i Surfacts historie, men efter en lang turne i januar/februar valgte bandet at gå hver til sit i stedet. Det markerede de med 2 udsolgte koncerter på High Voltage i København. Hvad der skulle have været et langt samarbejde, blev desværre alt for kort. Inden det sluttede, blev Surfact dog enige med os om, at vi skulle udgive deres bagkatalog digitalt, og det er vi glade for.
BESØG SURFACT HER

Som sagt, glædelig jul og godt nytår. Vi glæder os til at tage hul på et spændende 2015 med jer alle!