Skip to Content

WHORES & THIEVES UDGIVER NYT ALBUM TIL SEPTEMBER


WHORES & THIEVES MELDER SIG KLAR MED NYT ALBUM TIL SEPTEMBER
 – ”Silent Town” udkommer den 28. september.

3 år er gået siden Whores & Thieves udgav debutalbummet ”Anti Echo Chamber”,  der blev optaget i hele takes. Der blev hverken klippet, tunet eller redigeret i de hæsblæsende sange. Pladen blev indspillet i det øjeblik, sangene blev undfanget og skrevet, så efterrationalisering og genovervejning af strukturer og opbygning blev elimineret. Det var på godt og ondt den ægte vare.

Nu ligger en potent, mørk og melodiøs opfølger med 11 sange på lur, indspillet efter samme dogmer som den forrige: Rockmusik, skrevet fra bunden i studiet og indspillet live uden autotune og andre af nutidens hyppigt brugte hjælpemidler.

EKSTRA TUR I STUDIET
”Silent Town” var faktisk planlagt til udgivelse i september sidste år, men efter udgivelsen af 1. singlen ”I Am The Cat” besluttede bandet sig for at tage endnu en tur i studiet, hvilket resulterede i op til flere sange, som havde albumpotentiale. Hele det planlagte album blev taget  op til overvejelse, hvor der blev sorteret i sangene. Nogle af de oprindelige sange blev strøget og flere af de nye sange endte med at komme på den endelige version af ”Silent Town”.

Bandet har allerede sendt to velmodtagede singler ud fra albummet, og hvis man kan lide ”I Am The Cat” og ”Harm’s Way”, vil de resterende 9 sange på ”Silent Town” ikke skuffe.

SANGENE AFPRØVET LIVE
Whores & Thieves lukkede fredag aften på dette års Made In Esbjerg-festival, og de lukkede UHØRT-festivalen i år med stor succes. Her blev et par af de nye sange prøvet af på scenen. Hvis man ikke var tilstede der, må man vente til den 28. September med at høre nyt fra Whores & Thieves. Indtil da kan man tjekke videoen til ”Harm’s Way” ud.

FORUDBESTIL OG MODTAG ALBUMMET FØR
”Silent Town” udkommer den 28. September på Trechoma Records og indeholder 11 skarpe skæringer, som fører den mørke, beskidte og melodiøse rock videre.
Albummet udkommer både på Cd og vinyl, og begge dele kan forudbestilles hos Trechoma Records allerede nu. Hvis man forudbestiller albummet modtager man albummet med posten i weekenden op til udgivelsesdatoen.

TRACKLISTE:

1. I Am The Cat
2. Spain
3. The Long Road Into Town
4. Harm’s Way
5. Dead Man
6. 98%
7. The Goodbye Man
8. In My Bones
9. The Money
10. The Far-Fetched Truth
11. Hell-Driven

Besøg Whores & Thieves her
Forudbestil albummet på vinyl og/eller Cd her